پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۲۶

رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه:

مسئول در تراز انقلاب اسلامی تعهد و تخصص را کنار هم دارد

مسئول در تراز انقلاب اسلامی تعهد و تخصص را کنار هم دارد

دهدشت_ رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه گفت: برای یک مسئول در تراز انقلاب اسلامی تعهد و تخصص باید در کنار یکدیگر وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی سعیدی ظهر شنبه در آئین تودیع و معارفه فرمانداران سابق و جدید شهرستان کهگیلویه گفت: برای مسئول در تراز اسلامی صرفاً تعهد و ایمان کافی نیست و اگر تخصص نباشد، کار نیز دچار مشکل می‌شود.

وی با بیان اینکه باید برای همه منصب‌ها شاخص‌های تراز اسلامی رعایت شود، تصریح کرد: نگاه سلیقه‌ای به انتخاب مدیران پذیرفتنی نیست.

سعیدی مسئولیت را امانتی از جانب خدا دانست و اظهار کرد: مسئولیت‌ها باید به اهلش سپرده شود که هم امین و هم توانا باشد و در این راه گام برداشته شود.

رئیس دادگستری کهگیلویه با تاکید بر اینکه فرماندار سابق شخصی متعهد و مؤمن بود، گفت: تغییر سمت‌ها دال بر نبودن توان و قابلیت نیست.

سعیدی تصریح کرد: فرماندار جدید نیز انقلابی و جهادگر است و باید قوی و محکم به جامعه اسلامی خدمت کند.

کد خبر 5923584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha